Inför Europapokal Gruppenspiel FC Bayern München - Atlético Madrid
نوشته شده توسط : sebicycleclub

En bitter förlust mot den direkta konkurrenten Villarreal gör att Atleti befinner sig på en ligaposition vi inte är vana att se sedan Cholo Simeone tog över laget för snart 5 år sen. 3 poäng på lördag mot Las Palmas är ett måste nu. Denna fotbollströjor barn för ditt barn är det bästa julklapp.

Snudd på defensiv perfektion, ett kollektiv personifierat och en gapande man vid sidlinjen har varit Atlético de senaste fem åren. Och trots två raka kryss mot nykomlingar i ligaupptakten började det annars precis som vanligt. Du kan ta ditt barn att bära Atlético de Madrid tröja för att titta på spelet. Nu tar FCBayern emot Atlético Madrid i höstens sista Champions League match. Atlético Madrid har imponerat stort i Champions Leagues gruppspel och hade fem raka segrar inför avslutningen mot Bayern München. Denna Billiga fotbollströjor barn för ditt barn är det bästa julklapp.

Atlético åker till östkusten för att ta sig an Villarreal. Det skiljer endast två poäng mellan lagen så detta får ses som en sexpoängs match för lagen. Det är värt att du sätter på en Billiga fotbollströjor för att titta på spelet.





:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 آذر 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: